My Alpha Lambda Iota Ny

Alla inlägg under januari 2011

Av Malin Skogström - 15 januari 2011 16:21

Idag var det som alla andra dagar klev upp i en vanlig tid men i morse började det med att jag blev väckt på grund av att Frösunda bemanningscentralringde kvart över sju, de ville att jag skulle jobba idag och imorn, hade jag varit hemma hade det inte varit några problem men nu var jag ju hos pappa i skåne =P


Men tio över nio drömde jag att det var någon som drog mig i foten, skulle kittla mig eller nått, men så vakna jag till då var det pappa som stod i fotändan och drog så jag skulle vakna =P hehe


När vi ätiti frukost började pappa skotta snö, här nere har det nämligen snöat hela 10 cm =) Vi tänkte väl att vi skulle sopa av bilen inför imorn men om det skulle vara så att det kommer mer snö inatt så skulle vi behöva sopa imorn igen, ingen kul tanke just nu. =)


När alla var klar och hade vaknat till så satte vi ss för att spela Phase10, ett spel som Anni fick i julklapp av mig och Jonas =)


Vi hade julklappsutdelningen igår, det glömde jag att skriva, men det skriver jag nu och då fick Jonas en musmatta med en geléklump, jag fick presentkort på HM 350 kr, tillsammans fick vi 300 på ikea och sen fick jag ju födelsedagspresenter oxå, då fick jag en vattenkaraff som får plats i kylskåpsdörren av Sahra och Sandra och av pappa och Anni fick jag en musikalisk bola som är som ett halsband som man ska hänga i maghöjd =)

Sen fick vi även ett litet bidrag till resan vilken var väldigt bra och det behövde vi kan jag säga =)


Till middag idag blev det stekt laxfile med potatismos och hollandaisås.. =D Det var såå himla längesedan som jag åt det så jag tog åt mig för mkt och sen orkade jag inte äta upp, men det gjorde jag i alla fall för det var såååå himla gott...


Nu sitter vi och spelar klart rundan som vi började på innan vi började med maten så jag hoppas jag vinner, men då kanske det är på tiden att jag lägger ifrån mig datorn och lägger lite tanke i spelet =P


Ha en bra kväll allesammans =)

Av Malin Skogström - 14 januari 2011 23:38

Fredag 14/1

Idag klev vi upp vid nio, var tänkt att vi skulle åka till Osbyskroten (USA bildelar) men när vi hade ätiti frukost och gjort oss klar så ringde Jonas till Henrik och han tog reda på om det vi skulle köpa fanns där, men det gjorde de inte, så det blev ingen tur dit tyvärr.

Istället satt vi hemma och gjorde lite allt möjligt från att kolla på tv och spelade tv-spel och spela lite dator, när klockan närmade sig ett åt vi lite lunchmellanmål =P Blev två frallor med lite pålägg =)

Strax före tre åkte vi till Hästveda, hade blivit bortbjuden till min farbror och hans familj för att ses och fika lite =)

Vi var där till strax före sex, vi åt glass med maränger och bananer =P


När vi kom hem så beställde vi pizza och kebabtallrik från BÄSTA stället i Osby, Pizzaboden, det var sååå himla gott.. =) Det är ett måste att äta här nere när man väl är här.. =)


Efter maten kom Annis bror och hans sambo med barn och drack en kopp kaffe och the, umgicks till nio sen var de dax att åka hem för dem.

Jag och Jonas spelade spel tillsammans med pappa, Anni, Sahra och Sandra. Vi spelade Brainstorm, ett väldigt roligt spel när man väl har kommit in i hur man ska göra och få till alla ord.  Sahra och Sandra vann till slut men det var ju ingenting som var oväntat. =P


Nu sitter jag och gnuggar ögonen för att jag är såå himla trött så jag tror att det är dax för mig att gå och sova..

Natti natti...

Av Malin Skogström - 13 januari 2011 16:42

Torsdag 13/1

Idag var det heller inget speciellt planerat på schemat, inte så man behöver kliva upp tidigt i alla fall, klev upp strax efter nio käka frukost tillsammans med Jonas innan vi gjorde oss klara för att fara ner på byn, nere på byn var det tänkt att vi skulle fika lite julklappar i efterhand, ska ju ha julklappsbyte med alla här nere på lördag. =)

Jag hade redan fått en julklapp, ett presentkort på I.E.Form som ligger nere i byn, det är en liten butik som ägs av min morbrors fru, finns mkt fint där inne.. Jag hade fått presentkort på 300kr av mina halvsystrar, när vi kom in blev vi först bjuden på lite fika innan vi bestämde vad vi ville handla.. =)


Väl ute i butiken fanns det hur mkt som helst att välja på det är ju som servera, finns lite allt möjligt i servisväg =P

Efter mycket velande bestämde jag mig för att köpa en vattenkaraff som får plats i kylskåpsdörren. =) Fick dessutom 300 kr till av pappa och Anni om jag ville och handla för där men bestämde mig för att köpa en musikalisk bola istället men det finns inte hos ingrid, så jag bestämde mig för att köpa det hemma hos Mia istället =)

Så det blir när vi kommer hem på måndag eller tisdag =)


Skickade iväg ett mail till Linda igår om att jag är gluten så hon vet det om vi nu ska käka lunch hos dem på söndag =)


Efter att vi varit på byn åkte vi hem och hämta fikat som vi köpt och sen bar det av mot farmor för att fika där och berätta om min stora mage. =)

Det var mysig att få träffa farmor fast att hon mår så dåligt.. Men det är skönt att ha träffat henne i alla fall.. =) Hon tyckte att det var roligt att vi skulle ha en liten till sommaren.. =)


När vi kom hem så spelade vi lite tv-spel medans Jonas spelade dator och pappa fixa lite inför maten =)

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar samtidigt som jag bloggar och pratar med Mia i telefon =P

Ikväll blir det en sväng om med att sällskapsspel, tror att det blir Cluedo om jag inte gissar helt fel. =)


Jag har väldigt trevligt här nere, och ska bli jobbigt att åka hem för det är inte så ofta man kommer ner, men det är himla trevligt när man väl kommer ner.. =)

Får se till att man träffas lite oftare nu när vi ska ha en lite dessutom =)


Aja men nu ska jag koncentrera mig på vad Mia säger =P ha en trevlig kväll =)

Av Malin Skogström - 12 januari 2011 21:00

Onsdag 11/1

Idag hade vi ställt klockan så den ringde strax före åtta och då klev jag upp på en gång. =) Jag började packa min badväska och sen klev Jonas upp och han packade sin väska. När Anni klev upp åt vi frukost tillsammans allihop, under frukosten bestämde vi oss för att vi skulle gå en sväng på stan när vi kom fram till Växjö.


Vi åkte mot Växjö kl tio, det var tänkt att jag skulle köra men Jonas fick köra igen, han är bara för snäll ibland..

Vi kom från till Växjö vid halv tolv ungefär.. =) Gick en sväng på stan kollade in lite reakläder och annat trevligt =)

Vi åkte till Aqua mera strax före ett och då tog vi och käka lunch som vi hade med oss, så det blev en liten picknick i bilen.. =)

Vi hade med oss lite mackor och dricka och frukt...

När vi kom in på badet så passade inte de hänglåsen som vi hade med oss så vi fick köpoa nya för att kunna hänga undan våra grejor.. =)


När vi kom ut till vattnet så bröjade vi med att åka forsen, den var såå himla häftig, den gick fort, och det var mkt vatten sen när man kom till slutet så var det ett stup på två meter som man bara föll ner för =P


Sen åkte vi vanliga vattenrutchkanor som de tog tiden på hur lång tid det tog att komma ner.. Jonas fick bästa tiden utav alla som åkte på hela badhuset.. =)


Efter lång tida av badande så bestämde vi oss för att ta en fika så man inte tar slut på alla krafter man har, =D Det blev banan med lite riskakor =)


Lite mer babandet och efter det begav vi oss hemåt, väl hemma blev det hemma gjort vegitarisk tomatsoppa, den var såå himla god, med makaroner i =D


Efter maten blev det lite Skipbo med Anni, pappa och Jonas, Jonas blev väldigt nöjd när han vann =P

Nu ska vi kolla på film på kanal 6, Collateral damage, den ska tydligen vara väldigt bra får se.. =)


Ha en trevlig kväll ;)

Av Malin Skogström - 12 januari 2011 18:52

Tisdag 10/1

Idag klev jag upp tio, men låg lvar i sängen till elva och bara myste =)

Sen tog vi en dusch och när jag kom ut i vardgasrummet så var jag fortfarande så himla trött att jag somnade igen =P

Runt tolv vaknade jag igen och då var det dax att göra sig klar för jag skulle möta en gamal klasskompis i byn för en fika.. =) Kan inte ens komma ihåg när jag träffa henne sist, men det var mist 4 år sedan =)


När klockan närmade sig två åkte jag ner till byn och parkerade utanför Nya bageriet där jag skulle möta Petra. Hon kom strax efter det..

Vi beställde lite fika och gick och satt oss, vi pratade och pratade och pratade, det var såååå himla roligt, jag har inte träffat någon från gamla klassen sedan jag flyttade upp så det var väldigt kul att få träffa Petra!! =)


När klockan blev fyra bestämde vi oss för att bryta upp och prata mer en annan gång, men det var de två bästa timmarna på länge med en gamal kompis.. =D


När jag kom hem kollade jag på lite tv med Jonas innan det var mat, det var Sandra som lagade mat, det blev makaroner med korv.. =)

Efter maten spelade vi lite tvspel tills Annis föräldfrar kom och jag fick min försenade födelsedagspresent/julklapp! =D Det var en liten sovpåse liknade sak till bebisen! och Pengar.. =) Tack! =D

Vi fikade lite och drack en kopp the innan de åkte hem och vi spelade klart våran runda med tv-spel, Anni vann denna gången. =)

Innan vi gick och la oss planerade vi morgondagen. =D Det blev bestämt för bad. =) Får se hur det blir imorn ;)


Av Malin Skogström - 10 januari 2011 20:10

Måndag 10/1

Idag har vi varit såå himla slö, verkligen tagit det så lugnt som det går.. =)

Vi klev upp strax efter tio, och åt lite frukost medans vi spelade lite kort med Anni innan hon skulle åka på sitt jobb =)

När Anni åkte spelade vi lite MArioParty8 innan jag och Jonas begav oss till affärn för att handla lite som vi skulle ha till maten..

Jag och Jonas gjorde Ris Kassler Annanas gratäng till middag...


Vi satt vid en varsin dator en stund när vi kom hem från affären och sen började vi laga maten.. =)

Den var klar till kvart över fem och då kom Anni så det blev middag på en gång.. =)


efter maten spelade vi en runda Skipbo med Anni... Jonas fick lära sig hur man spelade det, han har aldrig gjort det innan så det var på tiden att han lärde sig nu.. =) Han tyckte att det var himla roligt.. =) Jag vann =P hehe =D


Nu sitter vi och kollar på tv för att ta det lite lugnt innan vi ska hoppa i söng och sova =P Är ganska trött idag.. =) Har fortfarande inte blivit helt frisk i halsen, hostar på nätterna men under dagen går det bra.. =) Det är mest förkyldningen som är jobbig nu men det går väl över =)


Nu ska jag göra lite mindre nytta och slappa, fler uppdates kommer en annan dag ;)

Av Malin Skogström - 10 januari 2011 13:00

Söndag 9/1.

Idag klev vi upp tio, eller nått, gjorde typ ingenting på hela dagen, vilket var sköänt för min hals, behöver vila den känner jag.. =)

Vi spelade lite spel och annat. =)

När klockan blev fyra tog vi och for in till Kristianstad och käkade på BurgerKing, Jonas hade aldrig gjort det, så då fick han göra det idag.. =)

Vi åkte ända in för att vi skulle på bio, =P slog två flugor i en smäll.. =)


Bio började 18:20, Narnia, prins Caspian och skeppet Gryningen.

Den var otroligt bra, jag gillade den verkligen väldigt mkt, Jonas sa att han oxå tyckte den var bra, eftersom jag inte hade läst denna boken så var den nog bättre än om man hade läst, för Sandra och Anni sa att de hade inte följt boken mycket i denna filmen, men det gjorde inget, filmen var bra, för en gång skull håller jag mig till att tycka att filmen är bra och inte boken =P hehe Kanske ändrar mig sedan..


Vi fick se trailer på fler filmer som jag tror kan vara himla roliga bla "Trassel" typ en animerad Rapunzel. =P Men den verkade vara himla rolig..

Dessutom Gullivers resor med Jack Black som Huvudroll, han är ju rolig annars men i denna filmen tror jag att han kan bli toppen.. =) Två filmer som jag kommer att se i framtiden =P


När vi satt på Bion igår så rörde det sig i magen och det var så himla roligt för jag har inte dirket kännt det innan. =D Det var otroligt roligt!! =D

Roligaste som jag varit med om på länge =D


Vi kom hem runt nio tiden och då fortsatte det att röra på sig =) ända tills vi skulle sova, då blevdet lugnt, tror att bebis gillar bio =D

Får göra fler försök och se om bebisen eventuellt kan röra på sig då med.. =)


Vi kom i säng runt elva, skönt att det inte blev för sent men ändå inte så tidigt.. =)


Jag har en VÄLDIGT trevlig och händelserik resa hittills!!! =)

Av Malin Skogström - 9 januari 2011 12:30

Idag klev vi upp tio och tog det lugnt mesta delen av hela dagen.. Vi började med att äta frukost sen spelade vi en runda Phase10, ett kortspel som jag och Jonas har fastnat för. =P Himla roligt..

Efter det åkte vi ner till byn för att handla mat som vi skulle ha till middagen senare.. När vi ända var nere på byn så åkte vi till Annis föräldrar, det var himla roligt att träffa dem igen, vi var även och kollade på stickade barnkläder och lite annat som Annis mamma kan göra på sin stickmaskin, Jag fick ett blått väldigt fint sett.. =) Knapparna var av hjärtan, såå himla söt.. =)

Fick även visa henne vad jag mer skulle vilja ha så skulle hon ordna det sa hon =P

Vi var där bra länge tog en fika och drack lite the, min hals höll dessutom på att bli mkt bättre, så jag hoppas att den blir bättre innan veckan börjar så jag orkar med allt som jag ska göra.. =)


När vi kom hem satt vi oss vid tv en stund medans Anni lagade mat och det blev otroligt god mat till middag, biffar, med sås och potatis med en salld med fetaost i.. =) smarrigt!!


På kvällen efter maten så spelade vi en runda MarioParty 8 med pappa och Anni, det var himla roligt, de hade inte spelat det tidigare så då blev det ännu roligare, sen när det var klart spelade vi lite kort till och umgicks, pappa och ani bjöd jonas på en massa grogg och annat, =P jag nöjde mig med mitt isvatten! =P

Vi kom i säng när klockan var halv ett då hade jag till och med hunnit organisera lite i väskan som innehöll alla frejor från Ullared så nu är det lite uppdelat i påsar så jag lätt kan se vem som ska ha vad och vad som är vårt.. =)


Har väldigt trevligt här nere, var skönt att komma iväg hemmifrån lite, från jobb och allt, men inte så lång tid innan vi ska hem igen men det är något vi tar tag i då.. =)


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards