My Alpha Lambda Iota Ny

Direktlänk till inlägg 7 december 2012

"Av kärlek kan man bli stoooor....."

Av Malin Skogström - 7 december 2012 15:45

Idag känns det som att det är en bra dag! Började jag med att skriva igår, men längre än så kom jag inte...

Igår var vi och hälsade på Jonas mormor, hans mamma och farmor samt en snabbis till Hans båda bröder innan vi kom hem. Vart en lång men väldigt bra dag igår.. =)


Idag har Jonas fått vara hemma från jobbet eftersom jag hade feber imorse och så himla ont i halsen att det känndes som att jag aldrig skulle kunna svälja. Nu mot eftermiddagen känns det bättre. Men vi får väl se hur det blir imorn..

Morgondagen är  det tänkt att jag och mamma ska åka till Hudiksvall och julhandla lite och bara mysa på lite bara mamma och jag! =)


Vi har fått brev ang Kaspians UVI nu, tidigare hade vi fått det blev vi skulle få uppläst i telefon men nu har det kommit och man kan läsa det flera gånger för att se så man har förstått rätt.

Han har som tidigare nämt ingen funktion alls på sin högra njure, men nu är fråga; "Vad kommer det bli för åtgärder?"

Vi vet ingeting mer än att hans läkare har skickat papper poch undersökningar ner till en speciallist ui Uppsala som ska kolla på det och komma med råd och synpunkter om vad som skall göra. Jag vet inte om han vill träffa Kaspian och kanske kolla något själv och om vi i så fall måste åka till uppsala eller om han kommer hit eller hur det blir..

Hans läkare ringde i veckan och berttade allt lite klarare för oss och sa även att hon hoppades på ett besked från Uppsala innan jul, så jag håller tummarna för det då! =)


Det är så himla skönt nu när Kaspian har kommit så långt i sin utveckling att han sitter själv utan stöd på golvet så nu kan jag sätta ner honom och han sitter och leker tills man hämtar honom eller Matilda knuffar omkull honom! =P Han tycker att det är speciellt roligt när Matilda ska Dansa med honom, även Matilda tycker att det är himla roligt att dansa. Hon har speciella låtar som hon gillar och lika så Kaspian, man ser på honom när det kommer en låt som han gillar... Han skiner med hela ansiktet och viftar med armarna! =D

Vi har ju gått över från ersättning till välling. Övergången gick väldigt smidigt. Han fick inga problem med magen över huvud taget! =D Så himla skönt. Nu äter han gröt till frukost, välling innan han sover lunch, en halv stor burk med mat till middag, välling till kvällen samt en flaska till natten, sen sover han tills han vakar runt åtta på morgonen. Det är så himla skänt.. =)

Vi har även flyttat in Kaspian på sitt riktiga rum nu, han och Matilda sover så himla bra ihop. Matilda somnar på en gång då hon vet att Kaspian oxå ska sova där eller om hon ser att vi redan lagt Kaspian på "hennes" rum =) Om Kaspian mot förmodan skulle vakan mitt i natten så vaknar inte Matilda även om han skriker, lika så gäller det om Matilda vaknar mitt i natten och skriker, då vaknar inte Kaspian.. =) Det är nog det bästa!! =D


Dopet!

Kaspians dop var i lördags och det kunde verkligen inte bli en mer katasrofal dag! Herre gud alltså, vilket kaos!

Det började med att Danne skulle komma hit med pappa och Camilla. När han kommer vid nio är det INGEN som har skottat, dem kommer inte fram hem till oss, han fick parkera bilen precis i början av området och sedan börja pulaera i snön med grejor som de skulle ha med sig till frukosten. När de väl kommer hit äter vi frukost och när klcokan blir halv elva tar vi oss ut til vår bil, eller försöker i alla fall, medans Danne och pappa går till Dannes bil och försöker få loss den, men det lyckas dem inte med. Vi får hjälp av grannen att skotta fram våran bil och när vi ska åka är det bara att skotta skotta sig fram med bilen, lite fram, backa, lite fram, backa. Till slut kommer vi ut ur området och den ndre vägen är skottad så vi tar oss iväg. MEN!! Då kommer vi på mitt i allt stök att vi glömt Jonas kostym samt dopklänningen hemma! Ringde Danne som satt i Sophie och Toms bil och de fick åka och hämta den, för de har 4hjulsdrivet och kom i alla fall upp för backen! =P  Vi åker till Kyrkan och väl där kör vi fast för ingen har skottat backen från vägen till kyrkan. Sen kommer det en vaktmästare som skottar, vi tar fart och kommer iväg, upp för backen och tror att det hela äntligen är över, men kommer bara halvvägs upp för längre än så har han inte skottat. Så mitt i backen fick vi stå och vänta på att han skulle skotta klart sista biten upp till församlingshemmet och kyrkan. Sen kommer Sophie och Tom, de fick bogsera upp bilen sista biten så att vi kom fram.

Väl framma märkte jag att jag hade glömt allt som vi skulle dekorera tårtorna med! Vilken Kaos! Ingen vill åka hem till oss igen å vi tar det som finns och gör det bästa av situationen. =P

Under allt detta kaos så har typ 10 olika personen ringt och frågat, blir det inställt, kommer ni fram, hinner ni till 14.00 osv.


Men strax efter två staratade vi och det gick bra, tårtorna blev uppäta, nästan alla i alla fall..

Det blev tillslut en toppendag!! =D

Men den här dagen kommer jag INTE glömma i första taget! =P hehe


Det var verkligen en minnesvärd dag! Det kommer Kaspian få höra då han blir större! =P

Tror dessutom inte att varken pappa eller Camilla varit med om något liknade i snöväg tidigare så det var ju kul för dem att de kunde uppleba lite Norrländsk vinter oxå! =P


Tack till alla som var med eller försökte vara med på Kaspians dopdag!

Den var väldigt fin under alla omständigheter! =)

Prästen som vi hade var samma präst som höll i mormor begravning så det kändes bra att ha honom, frågade även honom om han ville hålla i vår vigsel lite längre fram och det tackade han ju självklart ja till!

Han sa att det var kul att få följa en familj så pass mycket och tyckte det skulle bli kul att få göra det.. =)

Himla trevlig präst må jag säga! Han hade till och med spelat en låt på trumpet på dopet som en liten överraskning till oss, vilket jag verkligen uppskattade!! =D


Se till att ha en bra helg nu allesammans!

Åh måste ju tillägga att JULKALENDERN iår är faktiskt bra!!! Jag gillar den, väldigt kul att de använder sig av samma musi som de gjorde på den första julkalendern! =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Skogström - 20 mars 2016 09:43

http://nouw.com/mallutten   Kommer att ha allt på den här sidan from nu! Kika in vettja!! =D =D ...

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 21:33

Kod för att importera min blogg till Nouw: 2642691948

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 20:33


1 timmes mys! Släck alla lysen!! Tänk på våran jord!

Av Malin Skogström - 18 mars 2016 18:45

Idag skulle varit Jonas sista dag på jobbet inann han blir pappaledig lääääänge!!! hela 5 veckor! =D Valde att ta ut lite komp innan han startar pappaledigheten! =P Mysigt vi ska ha det hemma, om hans feber bara vill försvinna! Min förkyldning har ...

Av Malin Skogström - 17 mars 2016 12:13

Idag blir det god lunch på BC med mamma! Var tvungen att köpa regnställ till barnen. ? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards